Categories: politica

O noua isprava a primarilor PSD din Bucuresti. Copacii ramasi in picioare au fost BETONATI – FOTO

Dupa ce sute de copaci din parcurile si de pe bulevardele Bucurestiului au fost macelariti din ordinul Gabrielei Firea, primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita, a initiat si el o actiune agresiva impotriva arborilor.

Copacii situati la marginea bulevardelor din Sectorul 3 au fost betonati. Iata cateva imagini postate pe Facebook de jurnalistul Virgil Burla:

Locuitorii din Sectorul 2 au postat mai multe petitii online prin care ii cer primarului Negoita sa inceteze cu betonarea spatiilor verzi.

„Robert Negoita defriseaza parcuri si gradini ale blocurilor pentru a largi trotuarul suficient de larg. Nu exista bineinteles autorizatie de construire. Politia Locala Sector 3 este organul abilitat sa opreasca lucrarile, nu face nimic. Cand a venit televiziunea muncitorii Primariei Sector 3 au rupt-o la fuga. Pe scurt, administratie publica marca PSD”, a comentat liderul USB, Nicusor Dan, actiunile primarului din Sectorul 3.

Nicusor Dan a explicat, miercuri, care este miza acestor actiuni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

2 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

10 minute ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

27 de minute ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

45 de minute ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

43 de minute ago