O noua pomana de la Ponta si Tariceanu. 2.800.000 de calendare crestine cu sigla partidului

politica

Pro Romania va distribui aproximativ 3 milioane de calendare cu sarbatorile crestinilor ortodocsi. Imagini cu teancurile de calendare au fost postate pe Facebook de Vlad Voiculescu.

„Ce spaga electorala mai trimite PRO ROMANIA / ALDE oamenilor acasa. I-a lovit credinta si au zis sa dea mai departe… in 2 800 000 de exemplare! Fotografia este din sediul lor de campanie din B-dul Banu Manta”, anuntat Voiculesscu.

Ce spaga electorala mai trimite PRO ROMANIA / ALDE oamenilor acasa. I-a lovit credinta si au zis sa dea mai departe……

Posted by Vlad Voiculescu on Saturday, 21 November 2020

Vineri, reprezentanti ai Pro Romania au testat gratuit in strada zeci de locuitori din Slobozia.

Testarea a fost efectuata in strada cu ajutorul Asociatiei Dr. Adina Alberts. Alberts este sotia lui Viorel Catarama, candidat Pro Romania in Oradea, care s-a remarcat prin refuzul de a purta masca de protectie.

„In doar zece minute, cei testati au aflat daca sunt sau nu purtatori ai virusului”, au anuntat cei de la Pro Romania.

Printre cei testati, au fost depistate si persoane pozitive care au fost indrumate sa ia legatura cu autoritatile competente, a anuntat presa locala.

„Reprezentantii PRO Romania Ialomita fac ceea ce Guvernul Orban ar fi trebuit sa faca: testarea populatiei! Felicitari pentru initiativa colegilor din Slobozia! Exista alternativa la carantinarea localitatilor, dar pentru asta trebuie sa testati!”, a anuntat Tariceanu pe Facebook.

O femeie in varsta, care spunea ca are probleme cu inima, a fost anunta ca testul i-a iesit pozitiv. Astfel de teste utrarapide dau erori in procente foarte mari.

Mai mult despre:

Comentarii: