O nulitate sustinuta de Lia Olguta Vasilescu va reprezenta Romania intr-o functie foarte importanta la nivelul UE. In tara a picat toate examenele, Partidul il promoveaza

news

Razvan Horatiu Radu a fost inlocuit de Costin Radu Cantar in functia de agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Detinatorul acestui post are rang de subsecretar de stat in MAE.

Cantar a dat in 2016 examen pentru admiterea in corpul diplomatic, dar nu a reusit nici dupa contestatii sa obtina calificativul necesar la proba scrisa.

El a fost avocat in Baroul Dolj, de unde a fost suspendat la cerere in 2013, pentru a deveni inspector de concurenta.

„Noul agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE e un fost avocatel din Craiova, specializat in divorturi. Cauti pe goagal ‘costin radu cantar’ si-l gasesti pe site-ul divort, in rest mai nimic relevant. Asta ne apara in fata curtii UE”, a comentat jurnalistul Mircea Marian.

Mai mult, Cantar a aplicat pentru o bursa doctorala la Universitatea din Craiova, fiind respins cu cel mai prost punctaj.

Razvan-Horatiu Radu este magistrat de cariera si ocupa din 19 ianuarie 2013 functia de Agent al Guvernului Romaniei pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: