O prezentatoare Antena 3 boceste pe FB: „Faceti petitii ca eu sa-mi pierd locul de munca”. Reactie dura

news

Laura Nureldin, prezentatoare Antena 3, se plange pe Facebook ca miile de romani care semneaza petitia prin care se solicita companiilor sa nu mai achizitioneze publicitate la Antena 3 isi doresc ca ea sa ramana „fara loc de munca”.

„Va am in lista de facebook. Pe unii va stiu din viata reala. Cativa mi-ati fost colegi. Am impartit cuvinte, cafele, necazuri, mancare si rasete. Acum, faceti petitii ca eu sa-mi pierd locul de munca”, s-a plans Nureldin intr-o postare pe Facebook.

Scriitorul Dan Alexe a taxat dur mesajul prezentatoarei Antena 3: „Aia nu e munca, e intoxicare sistematica”.

O petitie initiata sambata seara de Raluca Feher (Frontline Club Bucharest) prin care se solicita companiilor sa isi retraga publicitatea de la Antena 3 si Romania TV a inregistrat peste 5.000 de semnaturi in numai cateva ore.

Antena 3 si RTV cunt acuzate ca „disipeaza informatii false, denigratoare, de natura de a dezinforma si manipula in mod grav opinia publica”.

„Ca urmare a modului in care televiziunile Romania Tv si Antena 3 disipeaza informatii false, denigratoare, de natura de a dezinforma si manipula in mod grav opinia publica, facem apel la intreruperea contractelor de publicitate cu televiziunile mai sus mentionate.

Initiem acest demers intrucat banii obtinuti din contractele de publicitate finanteaza campaniile de manipulare a opiniei publice, purtate in interesul unor indivizi corupti, multi dintre ei cu condamnari penale, campanii care submineaza statul de drept. Finantarea acestor televiziuni inseamna sponsorizarea discursului urii, atragand dupa sine distrugerea coeziunii sociale, emigrarea unui numar imens de romani afectand astfel mediul economic si ducand, implicit, la pierderi pe care companiile pe care le reprezentati le vor suferi.

Consideram ca boicotarea celor doua televiziuni mai sus amintite si redirectionarea bugetelor media catre institutii de presa independente ar face un serviciu inestimabil societatii, ajutand la informarea corecta a cetatenilor. Totodata, sprijinind presa independenta, puteti ajuta la imbunatatirea calitatii presei romanesti. Va amintim ca in acest moment putinele institutii de presa care lucreaza in mod real pentru informarea cetatenilor, se lupta pentru supravietuire iar jurnalistii sunt platiti adesea cu salariul minim pe economie. Ei au cu adevarat nevoie de vizibilitate si fonduri pentru continuarea activitatii lor”, afirma Raluca Feher in petitia postata pe Declic.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: