O rusoaica a cazut dintr-o masina in viteza in timp ce dansa din buric pe geam. Soferul masinii, nevoit sa-si puna cenusa in cap – Video

externe

O rusoaica a scapat ca prin minune dupa ce a cazut de la geamul unui Mitsubishi Pajero 4×4 in miscare, in timp ce dansa din buric.

Incidentul a avut loc in Makhachkala, capitala Daghestanului, o republica musulmana cu reguli stricte din sudul Rusiei.

„Dansurile periculoase nu duc la lucruri bune, mai ales pe sosele”, a relatat News Daghestan, citat de The Sun. Localnicii ar trebui sa se comporte cu mai multa „modestie si decenta”, a scris publicatia.

Videoclipul a fost, de asemenea, criticat ca fiind un semn ca „desfraul este peste tot”.

Soferul – omul de afaceri Sharap Kurbanov, in varsta de 24 de ani – a fost nevoit ulterior sa isi ceara scuze public pentru ca a incalcat regulile de circulatie.

„Vreau sa fac o declaratie pentru oamenii din Daghestan si din intreaga Rusie. Am dus cu masina o tanara si, in timp ce conduceam, am dat muzica prea tare. Nu am vazut momentul [in care a ea inceput sa danseze], asa ca a cazut. Pe viitor, promit sa folosesc centura de siguranta si sa respect regulile de circulatie si le sugerez si altora sa faca la fel”, a transmis afaceristul printr-o inregistrare postata pe retelele de socializare.

Mai mult despre:

Comentarii: