O sateanca din Straja s-a trezit in curte cu zeci de baxuri de tigari si o drona. Operatiune esuata a contrabandistilor

news

Sindicatul Europol anunta ca o femeie din localitatea suceveana Straja, aflata in apropierea granitei cu Ucraina, a gasit in curtea casei un troller plin cu tigari si o drona, ea anuntand autoritatile.

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiati si nici rusii nu au anuntat ca a inceput razboiul, ci este un pachet burdusit cu tigari. S-a intamplat in aceasta dimineata in localitatea de frontiera Straja din judetul Suceava acolo unde o femeie s-a trezit in curtea casei cu un troler plin cu tigari si o drona, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina”, au scris, joi, pe Facebook, reprezentantii Sindicatului Europol din Politia Romania.

Femeia a anuntat autoritatile, sunand la 112.

„Cazul a fost preluat de politistii din cadrul Politiei Vicovu de Sus. Contrabanda este un stil de viata pentru unii, iar pentru altii o afacere la frontiera de nord a Romaniei. Numai anul trecut colegii nostri politisti de frontiera au retinut in vederea confiscarii aproximativ 4 milioane pachete cu tigari, in valoare de aproximativ 50 milioane lei”, a mentionat Europol.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: