news

O tanara de 26 de ani din Botosani, insarcinata in trei luni, a murit dupa ce a fost lasata sa astepte ore in sir un medic

O tanara insarcinata, din Botosani, a murit din cauza ca, spune familia, medicii n-au tratat cazul ca pe o urgenta medicala, desi a ajuns in stare grava la spital cu ambulanta. Trei copii au ramas orfani de mama.

Potrivit familiei, femeia de doar 26 de ani, insarcinata in luna a treia, care s-a prezentat de urgenta la spital cu dureri, ar fi fost pusa sa astepte medicul pana dimineata. Din nefericire, in zorii zilei aceasta a murit. Cazul este anchetat acum si de politie.

Si fratele, si sotul ei au tinut legatura cu ea toata noaptea prin mesaje, iar tanara le-a scris constant ca are dureri cumplite. „A fost o perfuzie, a pierdut sarcina si i-a zis sa astepte medicul pana dimineata. A stat pana dimineata cu dureri foarte mari, mi-a dat mesaj ca nu mai poate de durere, ca nu mai suporta moare acolo, dar nimeni nu a luat-o, nimeni nu i-a facut nimic”, a spus, pentru Antena 3 CNN, fratele femeii. La un moment dat, spre dimineata, tanara n-a mai raspuns la telefon, iar dimineata au primit vestea socanta ca pacienta a murit. Familia femeii este revoltata de faptul ca medicii n-au considerat cazul ei drept o urgenta medicala, desi chiar de la sosirea ambulantei starea ei era deteriorata.

Reprezentantii spitalului spun ca dupa sosirea pacientei, ei au intreprins manevrele pentru stabilizare si nu au considerat ca este nevoie de o interventie, doar ca lucrurile s-au agravat.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

6 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

6 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

2 ore ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

6 ore ago

Zelenski l-a demis pe seful serviciului de protectie si paza dupa ce doi agenti ai acestuia au fost acuzati de complot in vederea asasinarii presedintelui

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis joi pe seful serviciului de protectie, la doua zile…

6 ore ago

Slovenia va recunoaste statul palestinian pana la jumatatea lunii iunie

Guvernul sloven a initiat joi procedura de recunoastere a unui stat palestinian ca forma de…

6 ore ago