O tanara jurnalista atacata de Ponta raspunde: „Semn de o uriasa LASITATE. Incearca macar sa fii barbat”

actualitate

Jurnalista Ramona Ursu, atacata de Victor Ponta pentru ca i-a urat sa stea la inchisoare „pana crapa”, ii cere fostului premier sa fie „barbat” si „sa nu isi foloseasca alegatorii drept scut in fata unei femei”.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta a spus ca jurnalista da dovada de „ura” si a tinut sa aduca aminte ca patronul ziarului Adevarul este un „‘penal’ e bun sa plateasca salariul Doamnei Ramona Ursu”. Postarea lui Ponta a declansat un uragan de invective la adresa jurnalistei din partea sustinatorilor PSD, care au catalogat-o „idioata”, „proasta”, „satanista”, „nazista”. „Sper sa o mierlesti de 11 decembrie cand PSD va castiga alegerile”, a scris unul dintre fanii lui Ponta.

screen-shot-2016-11-05-at-18-36-40

Intr-un text publicat duminica in Adevarul, jurnalista ii raspunde fostului premier si ii cere sa fie „macar barbat”.

„Victor Ponta se face ca a inteles ca-l urasc, asa ca si-a luat, normal, pozitia de victima si a scris, pe pagina sa de Facebook, o micuta compunere. Printre altele, imi spune asa: „Nu am cunoscut-o niciodata personal pe Doamna Ramona Ursu – jurnalist la ‘Adevarul’! Si de fapt nu am cunoscut niciodata in mod direct un om capabil sa urasca asa de patimas si virulent o alta persoana cu care nu a avut niciun fel de contact sau legatura personala!“. Asa e, Victor Viorel Ponta nu m-a cunoscut niciodata personal. Nici n-avem cum sa ne cunoastem asa in viata asta. Doar ca, spre deosebire de el, eu am avut nesansa sa-l cunosc, prin faptul ca am trait si inca mai traiesc intr-o tara in care el si gruparea din care face parte au huzurit pe banii munciti de cei ca mine, au furat din aceiasi bani munciti de cei ca mine, au distrus, cu buna stiinta, Sanatatea, Educatia, au umilit Justitia, au alungat printre straini milioane de romani, innebuniti de atatea neajunsuri.

Eu, spre deosebire de Victor Viorel Ponta, desi nu-l cunosc personal, am simtit pana la lacrimi cum e sa-i vezi pe cei ca tine, pe cei care vor sa-si faca tara bine, ca sunt umiliti la urne, ca sunt impiedicati de niste politruci sa voteze acolo, printre straini, unde au fugit mai mult din disperarea zilei de maine. Eu, spre deosebire de Victor Viorel Ponta, pe care nu-l cunosc personal, nu merg sa ma tratez in clinici din Turcia, ci sunt condamnata, la fel ca alte milioane de romani, sa-mi vad de sanatate in spitalele din tara asta, nenorocite de cei ca el. Eu, spre deosebire de Victor Viorel Ponta, pe care in continuare nu il cunosc personal, nu impiedic Justitia sa scape tara de banditi, folosind o imunitate nemeritata. Eu, spre deosebire de Victor Viorel Ponta, pe care, din nou, nu il cunosc personal, nu am dosare penale pentru afaceri cu bani de la stat, nu am furat doctorate, nu am o gasca de prieteni, toti penali, toti abonati la contracte publice.

(…) Dar nu cuvintele de duh pe care mi le-a adresat Victor Ponta m-au miscat in vreun fel. Nici faptul ca dumnealui face analiza scriiturii mele (analiza pe care nu dau niciun ban, nici nu as avea cum). Ci alte cateva lucruri mi s-au parut perverse in compunerea sa. Primul: ca il invoca pe patronul ziarului „Adevarul“, „Domnul Cristian Burci – un ‘penal’ care insa e bun sa plateasca salariul Doamnei Ramona Ursu“. Aici atinge Victor Viorel Ponta mafiotenia absoluta: sa ii vorbesti unui jurnalist despre cine e patronul trustului de presa la care lucreaza el. Am un singur raspuns pentru Ponta Victor Viorel: lucrez de aproape noua ani la ziarul „Adevarul“, iar tot ceea ce m-a interesat pana acum a fost sa-mi fac meseria asa cum cred ca e bine.

(…) Doar l-as ruga, daca tot le cere votul unor romani, sa aiba demnitatea sa nu isi foloseasca alegatorii drept scut in fata unei femei, fie ea si jurnalista. E semn de o uriasa lasitate. Incearca macar sa fii barbat, sa fii un domn, Ponta Victor Viorel!”, ii transmite jurnalista fotului premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: