O uriasa structura nationala se pune la dispozitia candidatului Cumpanasu: „Avem coordonatori la nivelul fiecarui judet si la nivelul fiecarui oras”

politica

Dupa numai cinci zile de la anuntul legat de candidatura la Presedintie, Alexandru Cumpanasu anunta ca dispune de o structura nationala de oameni care are ca scop strangerea de semnaturi. Cumpanasu are nevoie de 200.000 de semnaturi pentru a intra in cursa prezidentiala.

„De maine incolo veti avea o persoana de contact la nivelul fiecarui judet pe care sa il puteti suna, cu numar de telefon, cu tabel de semnaturi. (…) Reiau, de maine avem coordonatori la nivelul fiecarui judet si la nivelul fiecarui oras, pentru ca intr-un timp scurt sa strangem toate aceste semnaturi. Ei cred ca daca ne mobilizam, in cateva zile … (va avea 200.000 de semnaturi pentru a candida n.red.)”, a spus Alexandru Cumpanasu, marti seara, in timpul unui nou live pe Facebook.

Cumpanasu sustine ca acesti „coordonatori” din judete sunt „colegi, prieteni de pe Facebook”. Insa avand in vedere importanta acestui proces, este putin probabil ca Alexandru Cumpanasu sa lase la indemana unor persoane necunoscute de pe Facebook procedura de strangere de semnaturi. Cel mai probabil se va ocupa de strangerea de semnaturi o structura deja functionala, cum ar fi cea a PSD.

Cumpanasu i-a atacat violent pe principalii contracandidati ai PSD, Klaus Iohannis si Dan Barna, folosind chiar teme ale propagandei PSD.

„Am vazut imagini cu Iohannis si Barna pe marginea drumului. Mie mi-au provocat repulsie. Nu stiu cum reactionati dvs. la aceste bannere imense, la figurile astea de carton”, a spus Cumpanasu in urma cu trei zile.

El a reluat apoi teza vehiculata de PSD privind fraudarea alegerilor.

„Ii previn pe cei de la STS sa nu se joace cu focul si sa incerce sa fraudeze alegerile, asa cum au facut-o la alegerile europarlamentare, asa cum au facut-o la prezidentiale”, a mai spus Cumpanasu.

Mai mult despre:

Comentarii: