Oamenii lui Ponta il acuza pe un jurnalist ca este „CIOLOIST” pentru ca merge cu tramvaiul – VIDEO

politica

Deputatul Sebastian Ghita, lider PRU si un prieten apropiat al lui Victor Ponta, l-a acuzat pe un jurnalist de la Adevarul, Sebastian Zachmann, ca este „cioloist” pentru ca circula cu tramvaiul.

Prezent la B1 TV, Ghita a intrat in dialog cu jurnalistul, fiind nervos pentru ca acesta publicat un articol potrivit caruia liderii Partidului Romania Unita (PRU) ar fi pregatit, alaturi de alti protestatari, o contramanifestatie impotriva „sistemului”, la parada organizata la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Nationale.  La un moment dat, jurnalistul, aflat la telefon, a spus ca nu aude bine pentru ca se afla intr-un tramvai. Replica lui Ghita a fost halucinanta: „Asa sunteti voi, astia cu Ciolos, mergeti numai cu tramvaiul“. Jurnalistul a fost acuzat apoi ca este „cioloist”

Sebastian Zachmann a relatat pe pagina sa de Facebook cum a decurs dialogul cu Ghita:

„Aseara, eram in tramvai, mergeam cu mama la IKEA sa cumparam un dulap. Ma suna o doamna de la B1. „Vreti sa intrati in direct sa dialogati cu Sebastian Ghita despre ce ati scris in Adevarul?“. Scrisesem ca Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, liderii PRU, pregatesc o contramanifestatie la Arcul de Triumf de 1 Decembrie. „Doamna, as intra, dar sunt in tramvai“, zic eu. „Coborati la prima“, zice doamna. Pana la urma, am ajuns la un consesns: n-am coborat (riscam sa se inchida la IKEA), dar am intrat in direct. Si incepe Ghita – trimis in judecata in doua dosare si cercetat in alte doua dosare – sa ma faca sorosist (evident!), iohannist, ciolosist, nicusorist, clotildist, matildist ( tot un fel de clotildist), in concluzie: vandut strainilor.

La un moment dat, Ghita imi spune sa nu mai tip, iar eu ii spun ca vorbesc mai tare pentru ca abia il aud, ca sunt in tramvai. „Asa sunteti voi, astia cu Ciolos, mergeti numai cu tramvaiul“, raspunde Ghita, ironic, cumva. In fine, se pare ca eu chiar tipam, pentru ca, la un moment dat, mama – mama soristului, pe numele ei adevarat – ma trage de maneca: „Mai incet, ca se uita tot tramvaiul la noi“. Din platou, Gelu Visan ( in caz ca il cunoasteti) vorbea despre zachmanizarea zilei de 1 Decembrie. Atentie, urmeaza un mesaj care il va enerva teribil pe George Soros! La Multi Ani, Romania”, a scris Sebastian Zachmann pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: