Oana Pellea starneste furia PSD: „Exista un om care mi-a redat increderea in VIITORUL acestei tari. Este Dacian Ciolos. Nu mai vreau sa fiu furata” – VIDEO

politica

Actrita Oana Pellea afirma, intr-un mesaj emotionant postat pe pagina sa de Facebook, ca va merge la vot pentru ca are „din nou incredere in viitorul acestei tari”. Ea isi manifesta din nou sprijinul pentru Dacian Ciolos.

„Ma duc la vot pentru ca este dreptul meu sa votez. Pentru ca nu vreau sa mi se fure votul prin neprezentare, pentru ca am din nou incredere in viitorul acestei tari, pentru ca exista un om care mi-a redat aceasta incredere, pe numele lui Dacian Ciolos. Pentru nu mai vreau sa fiu furata. Pentru nu mai vreau sa fiu mintita. Si pentru ca indraznesc sa sper ca votul meu mic rastoarna raul mare. Am atatea motive sa merg la vot, mi-ar fi rusine sa nu ma duc”, spune Oana Pellea intr-o inregistrare postata pe Facebook.

Conform celor mai recente sondaje de opinie, PSD ar urma sa castige alegerile cu un procent cuprins intre 40% si 44%. Sociologii afirma ca o participare mare la vot va duce la o scadere drastica a procentelor PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: