Oana Stancu il provoaca pe Ciolos sa vina si la Antena 3. Ciolos a mai fost o data si l-a umilit pe Gadea

news

Oana Stancu Zamfir l-a provocat, joi, pe Dacian Ciolos sa vina in studiourile Antena 3 sa raspunda la intrebari, sugerand ca nu va face fata realizatorilor acestui post. Ea a uita ca Ciolos s-a mai aflat o data la Antena 3, chiar la „Sinteza zilei”, unde l-a facut de ras pe Gadea.

Stancu Zamfir a comentat tendentios prestatia lui Ciolos in emisiunea Romania 9 de la TVR, moderata de Ionut Cristache, afirmand ca fostul premier si-a iesit din fire pentru ca i-a spus apasat lui Cristache „Va rog sa ma ascultati!”. Ea sugerat apoi ca Ciolos nu ar avea curaj sa vina si la Antena 3.

„Si moderatorul a fost simpatic: Eu va intreb cu grija acum, sa nu va mai suparati. (…) Domnule Ciolos, stiti, asa e conventia. Dumneavoastra va duceti rar intr-o emisiune, ca va deranjeaza vad intrebarile, si atunci mai bine stati pe Facebook si conduceti planeta… Dar, cand va duceti intr-o emisiune, aceasta este conventia: moderatorul intreaba, invitatul raspunde. Va dati seama cum ar face la o emisiune la Antena 3? Sa fie intrebat, si intrebat, si intrebat”, a spus Oana Zamfir.

Insa Ciolos a participat deja la o emisiune la Antena 3, chiar la „Sinteza zilei”, in care l-a umilit pe Mihai Gadea. Antena 3 a sters apoi inregistrarea emisiunii de pe You Tube.

Citeste si: Ciolos, extraordinar. Premierul l-a facut praf pe Gadea in propria emisiune: „S-au spus MINCIUNI pe Antena 3” – VIDEO

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: