Oficial concediat – in gluma – de la Ambasada SUA din Londra pentru ca sprijina Anglia la Cupa Mondiala

life

Purtatorul de cuvant al Ambasadei SUA la Londra „nu mai este angajat al ambasadei”, dupa ce si-a declarat sprijinul pentru Anglia inaintea confruntarii de vineri dintre cele doua tari la Cupa Mondiala. Ambasada a postat un videoclip haios pe contul sau oficial de Twitter, in care purtatorul de cuvant Aaron Snipe a fost concediat inainte de meci, potrivit NBC News.

In text, ambasada a spus ca „regreta” ca trebuie sa-i anunte plecarea, „dar unele lucruri sunt mai importante decat diplomatia”.

In videoclip, Snipe poate fi vazut intrand in birou purtand o esarfa cu cei trei lei, simbolul Angliei, fiind intampinat de privirile dezgustate ale unor colegi. Cand ajunge la birou, cu steaguri Angliei atarnate, cineva i-a lipit pe geam cuvantul TRADATOR alaturi de steagul Americii.

Urmariti videoclipul aici.

Apoi o colega il anunta ca este chemat la departamentul de resurse umane care doreste sa il vada „acum”.

Un angajat al departamentului ii spune: „Uite omule, nu stiu de ce trebuie sa fiu eu cel care iti aminteste, dar esti american. Lucrezi pentru Ambasada SUA. Nu poti sustine Anglia. Trebuie sa dai jos aceste decoratiuni. Scoate camasa aia. Si nu vreau sa fiu nevoit sa te chem din nou aici.”

„Ok, ma bucur ca am discutat”, raspunde purtatorul de cuvant si iese din birou. Isi scoate tricoul, ramanand in altul tot cu emblema Angliei iar in final un text anunta ca Aaron Snipe nu mai este angajat al Ambasadei SUA din Londra.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: