politica

Olguta, alaturi de „statul paralel”. L-a pus pe Vasilcoiu sa-l atace pe consilierul lui Vlad Voiculescu care a dezvaluit blocajul instituit impotriva Ministerului Sanatatii

Stefan Voinea, consilier onorific al ministrului Sanatatii, a calificat joi drept „o minciuna mizerabila” acuzatiile PSD-istului Cristian Vasilcoiu, confirm carora Voinea ar fi fost retinut in trecut pentru falsificare de carduri bancare.

„O minciuna mizerabila. Nu am fost niciodata arestat, retinut sau altfel implicat in ce insinueaza Cristian Vasilcoiu, pe care il voi da in judecata. Asa raspunde sistemul la transparenta”, a precizat Voinea.

Anterior, Vasilcoiu a sustinut ca a fost sunat de fosti politisti din Craiova care i-au dat informatii despre Voinea.

„Ma sunara niste politisti in rezerva din Craiova natala: ‘Ma Coiule, ai imbatranit si tu, ai uitat cand l-am saltat pe Voinea asta al mic, copilul alora de la Gazeta de Sud, ca era hacker si tragea pe carduri?! Cum sa ii dea astuia cineva acces in reteaua aia?!’. Na! Mai ziceti ceva!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Vasilcoiu a fost consilier al Liei Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD. Vasilcoiu a fost ales in Consiliul Local Craiova pe listele PSD si a candidat la Senat din partea PSD.

Stefan Voinea, consilier onorific al ministrului Sanatatii, a anuntat miercuri ca Ministerului Sanatatii i s-a blocat accesul pe platforma data.gov.ro pentru a publica noi informatii cu datele despre pandemie si vaccinare. Ulterior, in urma mesajului, accesul a fost deblocat.

„In calitate de consilier onorific al ministrului Sanatatii, coordonez activitatea de transparentizare cu privire la datele despre pandemie si vaccinare.

Pentru acest lucru am avut acces la Registrul Electronic National de Vaccinari printr-un cont cu permisiuni limitate. Acest cont permite doar raportari si nu ofera acces la date cu caracter personal.

Am exportat datele pentru transparentizare pe pagina data.gov.ro, la solicitarea ministrului. Datele nu contin informatii cu caracter personal, secret sau confidential.

De doua zile Ministerul Sanatatii – Romania nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica in mod transparent informatiile despre vaccinare si pandemie.

Astept cu interes sa inteleg cu ce am gresit”, a scris Voinea pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

4 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

6 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

6 ore ago

Super-dronele care vor ajunge in Ucraina din SUA. Sunt inarmate cu mitraliere de 5,56 mm sau cu rachete

SUA vor transfera Ucrainei drone de atac avansate cu arme de foc la bordul lor,…

2 ore ago

Peste 70 de pasageri ai unui zbor Mauritius – Germania au dezvoltat simptome de toxiinfectie alimentara. Serviciile medicale de urgenta i-au asteptat la Frankfurt

Pasagerii companiei aeriene Condor, care calatoreau din Mauritius in Germania au fost asteptati, joi, la…

6 ore ago