Olguta isi face campanie pentru Primarie in plina epidemie: „Spitalele din Craiova au aparatura de ultima generatie”

politica

Lia Olguta Vasilescu profita de criza sanitara pentru a-si face campanie pentru Primaria Craiova. Ea sustine ca spitalele din Craiova arata ca in Occident multumita „obsesiilor mele ca primar”.

„Una dintre obsesiile mele ca primar a fost sa arate bine spitalele pe care le-am avut in subordine: Spitalul Filantropia, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes si Spitalul de Neuropsihiatrie, pe langa faptul ca am construit un spital municipal nou. Le-am gasit in niste conditii absolut ingrozitoare: mobilier de 30 de ani neschimbat, cearsafuri si saltele rupte, bai neigienizate, conditii de lagar.

(…) Toate saloanele sunt dotate cu plasma, frigider, iar aparatura este de ultima generatie. Nu mai vorbesc de faptul ca avem niste cadre medicale de toata isprava care, datorita guvernarii PSD, au si salarii decente. Macar traiesc cu constiinta impacata ca am facut tot ce a depins de mine si ca am asigurat conditii mai mult decat bune celor care vor avea nevoie sa se trateze aici in aceasta perioada cumplita!”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Olguta Vasilescu va candida din partea PSD pentru functia de primar al Craiovei.

Postarea Olgutei Vasilescu a fost distribuita si pe pagina oficiala a PSD.

PSD a promis in campania electorala din 2016 construirea a opt spitale regionale, unul urmand sa fie amplasat in Craiova. Nu s-a pus nici macar fundatia vreunui spital in timpul guvernarilor PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: