Olguta, mesaj ca de pe centura pentru Violeta Alexandru: „Hai, pa! Ca pierdem timpul cu tine”

politica

Mesaj arogant si dispretuitor din partea vicepresedintelui PSD Lia Olguta Vasilescu la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Vasilescu este deranjata ca ministrul Muncii a spus despre PSD ca legea de marire a pensiilor cu 40% a fost data „din calcul electoral”.

„Violeta, PSD a marit cu 76 la suta pensia minima si cu 60 la suta pensiile publice. Tu le-ai taiat 26 la suta din cat scria in lege. Lasa lectiile si discursul politic de campanie ca noi am fost rai si tu esti Zana Buna a pensionarilor, ca nu tine! Sunteti de un an la guvernare si tot PSD e de vina pentru incompetenta voastra? Hai, pa! Ca pierdem timpul cu tine…”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Ministrul Muncii a declarat la Romania TV ca „ar fi o inconstienta sa decizi ce nu poate suporta bugetul, doar dintr-un calcul electoral”, vorbind despre marirea pensiilor cu 40%.

„Pensionarii sa se astepte la cel mai sincer respect din partea Guvernului. Avem datoria sa-i respectam pe cei care au muncit toata viata. Acestia au dreptul sa se bucure de veniturile pe care le merita. Pensiile vor creste. Dupa ce depasim varful crizei intentia noastra este sa repornim economia pentru ca de aici se alimenteaza si bugetul tarii.

Urmarim ce e in economie, nu suntem decuplati de realitate dar nu sunt adepta comunicarii scenariilor. In acest moment evolutia incasarilor o urmareste Florin Citu.

Dorinta noastra este ca pensiile sa creasca. Dupa ce trecem de varful crizei si se trage linie vom putea avea o imagine clara. Este prioritar pentru Guvern sa respecte pensionarii si sa le arate ca ii respecta, sa gaseasca solutii pentru cresterea pensiilor”, a spus ministrul Muncii, sambata seara la Romania TV.

„Economia este intr-adevar profund afectata, dar in Guvern s-a luat decizia unui sprijin consistent pentru toate sectoarele. (…) In mod evident, dorinta noastra este ca pensiile sa creasca. Ne-am asumat acest obiectiv si alocarile in buget ne confirma ca acest lucru sa se intample. Dupa ce se termina cu varful crizei si dupa ce se va trage linie acestei perioade va asigur ca vom avea imaginea clara a incasarilor la buget. Va asigur ca este o prioritate pentru Guvernul Orban. (…) O decizie trebuie luata inainte de septembrie”, a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, in direct la Romania TV.

Mai mult despre:

Comentarii: