Olguta le bate obrazul profesorilor: si-au luat Toyota C-HR si injura PSD-ul care le-a marit salariile

politica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a distribuit pe Facebook postarea unui pesedist care relateaza frustrat despre un profesor de istorie care circula cu Toyota C-HR, dar injura partidul care i-a marit salariul.

Iata postarea distribuita de Lia Olguta Vasilescu:

Nu-l mai vazusem de cativa ani. Prieten bun, profesor de istorie la un liceu din capitala. Parca ceva mai implinit, in rest acelasi. Am stat la o bere si am discutat politica. Eu de stanga, el impotriva.

– Trebuia sa se intample asa! Devenise de nesuportat! Fara suparare! mi-a zis taraganat, sorbind insetat din sticla aburita.

– Pai, nu astia pe care-i injuri ti-au marit salariul? Cu ai tai nu mai pupi, au zis ca o sa blocheze cresterile de leafa la bugetari.

– E normal. Nu poti amaneta viitorul tarii ca sa-ti mituiesti votantii. Oricum, eu ma descurc cu cat am, plus ce mai ciupesc din meditatii… si, drept sa-ti spun, nici nu prea fac mare lucru.

Am mai luat cate o bere. Budweiser. A platit el. Vremurile cand bea Ciuc erau istorie. Ne-am imbratisat si am promis ca o sa ne mai vedem, apoi s-a urcat intr-o Toyota C-HR alba si a plecat. Probabil ca isi vanduse Loganul.

Iata cum arata o Toyota C-HR, alba:

Mai mult despre:

Comentarii: