Olguta continua rafuiala cu alegatorii: „Sa-ti mareasca pensiile PSD si tu sa votezi cu Iohannis. Pensionarii si-au taiat singuri craca”

politica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu distribuie pe Facebook un nou text in care alegatorilor li se reproseaza ca nu au votat cu PSD desi acest partid le-a marit salariile si pensiile.

Vasilescu a distribuit un text scris de Ilie Serbanescu care se intituleaza: „Pensionarii insisi si-au taiat singuri, prin vot liber consimtit, craca de sub picioare: sa-ti mareasca pensiile PSD si tu sa votezi cu Iohannis si Basescu!”.

„Cifrele arata ca, in 26 mai, urmasii taietorilor de pensii impreuna cu Basescu insusi, care si-a facut partid, au luat o data si jumatate mai mult decat PSD! Iar Iohannis, in contul caruia pot fi puse da-urile de la referendumul pe justitie, a obtinut de doua ori mai mult decat PSD! La 26 mai pensionarii au rupt-o cu PSD. Cine va pierde?! PSD a pierdut deja prima runda. Urmeaza pensionarii?! Greu de raspuns, dar, oricum, acestia trebuie sa se astepte la orice. Alt partid care sa creasca pensiile nu prea se zareste. Dar, asa nu merge: sa-ti mareasca pensiile PSD si tu sa votezi cu Iohannis si Basescu!”, este un fragment din textul distribuit de Vasilescu.

Miercuri, Olguta Vasilescu distribuise un alt material, in care se reprosa profesorilor ca „injura” PSD desi acum isi permit Toyota C-HR dupa ce PSD le-a marit salariile.

Mai mult despre:


Comentarii: