Olguta si Codruta Cerva, o noua pereche-delir la RTV: „Daca PSD aducea oameni in Piata Victoriei nu mai erau doar 250”

politica

Codruta Cerva, una dintre organizatoarele manifestatiei din week-end din Pita Victoriei, a fost invitata luni seara la Romania TV, unde a avut liber sa isi expuna teoriile conspirationiste privind coronavirusul si termoscanarea. Deputatul PSD Olguta Vasilescu a fost si ea prezenta, luandu-le apararea celor care lupta cu antenele 5G si cu termoscanarea.

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii, a sustinut ca cei aproximativ 200 de manifestanti adepti ai teoriilor conspirationiste „au zguduit pur si simplu o intreaga propaganda”.

Ciutacu a invitat-o apoi pe Codruta Cerva, prezenta in Piata Victoriei, sa se desfasoare.

„Tot am auzit ca suntem platiti de rusi, de Sputnik, de PSD, de martieni, fac un apel, poate ma aude domnul Putin. Daca baietii de la #rezist sunt sponsorizati de Soros, poate ne sponzorizeaza si pe noi domnul Putin, poate ne da si noua ceva”, a spus Cerva, in timp ce Lia Olguta Vasilescu radea aprobator. Insa chiar Vasilescu a fost promotoare a teoriilor cu implicarea lui George Soros in Romania. De altfel, recent a sustinut ca verdictul CEDO in cazul Kovesi a fost dat la ordinul lui Soros.

Cerva s-a aratat apoi foarte indignata ca oamenii sunt termoscanati la intrarea in magazine.

„COVID-19 este doar o gripa. De aici si pana a bloca o tara intreaga, a instaura stare de urgenta, a da niste ordonante militare. am ajiuns in ounctul in punctul in care noi societatea civila trebuie sa ii tragem de urechi pe toti. Ma ingrijoreaza termoscanarea. Contravine conventiei europene a drepturilor omului si constitutiei Romaniei. Este cea mai grava incalcare a dreptului persoanei la viata privata.

Am refuzat sa fiu din nou termiscanata. Ieri m-am lasat termoscanata pentru ca eram si eu curioasa sa vad ce temperatura am. Asa din curiozitate. Am ajuns sa cerem voie multinationaleor sa ne lase sa intram sa ne facem cumparaturile?”, a sustinut Cerva.

Ulterior, Olguta Vasilescu le-a luat apararea celor care au manifestat in Piata Victoriei.

„Se iau de protestatarii care au fost 250 intr-o piata in care altadata au incaput 200.000 de oameni si chiar 400.000 cand a organizat miting PSD. Daca doream sa fim noi in piata, eram ceva mai multi de 250”, a sustinut Vasilescu.

Reamintim faptul ca in peroafa martilor proteste din februarie 2017 nu era pandemie.

Mai mult despre: ,


Comentarii: