Olguta Vasilescu, nervoasa: „E normal sa circule masini cu injuraturi?”. Raspunsul unui motociclist din Cluj

news

Mesajul „Muie PSD” continua sa se propage, dupa aproape o saptamana de la abuzul Politiei fata de Razvan Stefanescu, soferul nu placutele de inmatriculare anti-PSD.

O motocicleta inscriptionata cu acest mesaj a fost fotografiata in preajma festivalului Untold de la Cluj.


Foto: Doru Supeala/Facebook

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu s-a aratat indignata, sambata, ca presedintele Iohannis i-a luat apararea lui Razvan Stefanescu.

„Pai dl Iohannis a fost primar si stie ca cei din administratie sunt obligati sa stearga injuraturile de pe blocuri. Lui i se pare normal sa circule masini cu injuraturi? Cred ca de fapt asta a devenit sloganul si programul politic al PNL, iar Klaus Iohannis nu a facut decat sa intareasca acest lucru, adica ceea ce scria pe masina acelui individ”, a spus Olguta Vasilescu la Antena 3.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Consiliul National al PNL, ca cei aflati la putere au inceput „actiuni de neimaginat” si a criticat faptul ca „persoane care isi expun opinia anti-PSD sunt luate in plina zi de Politie”.

„Au inceput actiuni de neimaginat. Persoane care indraznesc, atentie, sa-si expuna public opinia anti-PSD sunt luate in plina zi de Politie. Asa ceva nu s-a mai intamplat in Romania din anii intunecati ai comunismului. Acolo am ajuns? Sa ne intoarcem de unde am plecat? Acolo am ajuns sa dam cu piciorul la ce au construit generatii de romani? Acolo am ajuns sa dam cu piciorul la bunastarea romanilor, la imaginea tarii, la insasi esenta, coeziunea intre romani? Eu va spun ca nu”, a afirmat Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: