Olguta Vasilescu s-a ofilit rau. Impact de zece ori mai mic pe Facebook fata de cel al Violetei Alexandru

news

Lia Olguta Vasilescu incepe sa aiba un impact tot mai redus din punct de vedere comunicational. Desi continua sa fie la fel de agresiva in discursul public, sustinatorii sai devin insa tot mai putini.

Cel mai recent conflict in care s-a bagat Lia Olguta Vasilescu este cel al liftierei de la Ministerul Muncii. Ea sustine ca ministrul Violeta Alexandru a concediat-o pe liftiera, desi ministrul a spus ca nu va mai folosi serviciile acesteia.

Postarea Olgutei Vasilescu, prin care este atacata Violeta Alexandru, abia are 200 de like-uri. In schimb, postarea Violetei Alexandru referitoare la comportamentul feudal al fostilor ministri PSD ai Muncii are peste 1.600 de like-uri.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat sambata ca predecesorii ei, Lia Olguta Vasilescu si Marius Budai, nu se puteau deplasa cu liftul pana cand secretara nu chema liftiera sa le aduca liftul imediat la etaj. La etajul doi.

“’Traditia’ conform careia cand Ministrul Muncii pleca din cabinetul sau si pana parcurgea, in 30 de secunde, distanta pana la lift, secretariatul suna si transmitea liftierei sa aduca liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) si sa deschida larg usa ca sa nu faca demnitarul vreun efort, se opreste la 2019.

Urc si cobor pe scari. Daca am nevoie de lift, apas singura pe buton”, anunta Alexandru pe Facebook.

„Am citit, pe pagina de FB a Violetei Alexandru, cea mai tare chestie, pe saptamana asta: in regimul social-democrat (dar probabil nu numai…), cand doamna sau domnul ministru paraseau cabinetul, secretara chema liftiera, ca sa nu astepte demnitarul la lift ( sunt doua etaje – Violeta a scris ca ea foloseste scarile).

Ce mostra de slugarnicie, de ev mediu comunist: secretara cheama liftiera :)) Anul 2019. Ai un angajat al statului care ia salariu ca sa apese pe un buton. Povestea asta cred ca spune enorm despre ce e in institutiile statului roman”, a comentat jurnalistul Mircea Marian.

Mai mult despre: ,

Comentarii: