Olguta Vasilescu socheaza, cu se se ocupa ministrul pe Facebook: „Cat de redus mintal trebuie sa fii ca sa-ti ocupi timpul cu asa ceva?”

politica

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a postat pe pagina ei de Facebook rezultatele mai multor teste stupide care circula pe reteaua de socializare. Reactiile ironice nu au intarziat sa apara.

Astfel, ministrul Muncii a dorit sa impartaseasca admiratorilor ei ca are o personalitate similara cu a lui Tariceanu, ca stramosul ei este Ana Aslan si ca se aseamana cu cantareata Antonia.

Screen Shot 2018-01-15 at 09.42.51
Screen Shot 2018-01-15 at 09.43.04 Screen Shot 2018-01-15 at 09.43.21
Screen Shot 2018-01-15 at 09.43.34

Ciprian Mihali, profesor de filosofie la Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj are o reactie foarte acida fata de postarile ministrului Muncii.

„Cat de redus mintal, de lipsit de orice inteligenta publica si de orice intelegere a stupidelor aplicatii de pe fb trebuie sa fii ca sa-ti ocupi timpul cu asa ceva si, in plus, sa faci exhibitionism cu asa ceva.

Aceasta persoana lipsita de orice discernamant decide, printre altele, pentru pensiile parintilor nostri si ale noastre. Se cheama ca ar face politici publice. Desigur, dupa ce termina cu analyz me si isi face timp pentru prostime.

Celalalt geniu din acest guvern, responsabil cu educatia cica, ne arata o colectie impresionanta de imagini cum a primit el in trening (si pantofi cu toc) oaspetii de sarbatori la el acasa. De retinut ca toti acesti oaspeti au avut bunul simt sa-si puna o camasa macar pe ei, doar PLM si-a scos de la naftalina tricoul albastru si treningul de gala”, scrie Ciprian Mihali pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: