Oligarhia pesedista. Rovana Plumb si-a angajat nora, fosta prezentatoare de sport, la Electrica SA: „Sa pape fata niste coco de la stat”

news

Nora Rovanei Plumb, Ani Plumb, lucreaza la Electrica SA. Jurnalista Sorina Matei sustine ca Ani Plumb a fost „bagata” la Electrica SA de Rovana Plumb, cap de lista la alegerile europarlamentare din partea PSD, dupa ce in trecut a „bagat-o” si la Antena 1.

„Am o solicitare publica pentru doamna ministresa Rovana Plumb. Inteleg ca e cap de lista la PSD la europarlamentare. Doamna Ministresa Rovana Plumb, asa cum stie tot poporul, dvs aveti o nora, Ani Plumb. Casatorita cu fiul dvs cel mare, Andrei Plumb. Asa cum stie la fel – tot poporul- demult, hat, ati vrut sa va faceti nora „jurnalista”, bagand-o prin televiziuni. La sport, of course, ca altceva nu putea, na, sa priveasca fotbalistii. Ati bagat-o dar jurnalista tot n-a ajuns. Oricine poate sa apara la tv, cu gazetaria insa e mai greu. Si iaca problema.

Dupa ce s-a dus naiba televiziunea, ati bagat-o pe nora dvs la Electrica SA, alta sinecura, sa pape si fata niste coco. De la stat. De la prosti, fraieri. Problema mea cu dvs este: poate fata mea este model de la Electrica SA, adica nora dvs, sa raspunda la telefon si/sau sa dea in baza legii un numar de inregistrare la o solicitare pe 544 sau e plecata dupa pantofiori pe banii cetateanului roman si trebuie sa sun pana imi vine rau, adica pana cand vine nora dumneavoastra de la pantofiori?”, a scris Sorina Matei pe Facebook, revoltata ca nu gaseste pe nimeni la Electrica sa ii ofere informatii.

Ani Plumb lucreaza in cadrul Departamentului Comunicare de la Electrica SA.

Anu Plumb, pe vremea cand prezenta stiri sportive in trustul lui Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: