„Omul lui Oprisan”, propus ministru al Transporturilor de Victor Ponta

news

Premierul Victor Ponta anunta, intr-o postare pe Twitter, ca a decis sa il propuna pe Iulian Matache la sefia Ministerului Transporturilor.

”In baza deciziei BPN al PSD am hotarat sa il propun pe dl Iulian Matache pentru functia de ministru al Transporturilor! Ii urez succes!”, a scris Ponta, miercuri, pe Twitter.

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor, motivand ca nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor, a anuntat miercuri Administratia Prezidentiala.

Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea.

Presa din Focsani il numeste pe Iulian Matache drept „omul lui Oprisan”. Iulian Matache, a carui sotie este presedintele Tribunalului Vrancea, este prezentat in presa locala drept un apropiat al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, la momentul numirii ca secretar de stat, in mai 2012, el multumindu-i public lui Oprisan si spunand ca nu ar fi ajuns in aceasta functie fara sprijinul, sustinerea si increderea lui Oprisan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,


Comentarii: