Omul rusilor, Igor Dodon, la un pas de a castiga alegerile in Moldova. „Patriotul” Ponta o injura pe Maia Sandu, candidata pro-europeana

politica

Candidatul prorus, Igor Dodon, a obtinut 49,67% din voturi in scrutinul prezidential din Republica Moldova, urmand sa se confrunte cu Maia Sandu, un politician considerat proeuropean, care a primit 37%, in al doilea tur de scrutin, conform rezultatelor anuntate dupa numararea de 92,4% din sufragii. In urma cu o luna, „patriotul” Victor Ponta afirma ca Maia Sandu este p „ciudata” si o „ipocrita” care ar face mult rau Moldovei.

„Secta si Propaganda Talibana din Romania tot promoveaza o duduie (o varianta la fel de la ciudata si ipocrita a Monicai Macovei) – evident fara nicio sansa – care insa in functie ar face mai mult rau decat Armata Rosie!”, scris Victor Ponta pe Facebook despre singura speranta de acum a Moldovei de a nu cadea iar in sfera de influenta a Rusiei.

ponta-maia

Locuitorii din Chisinau si din suburbiile municipiului au preferat-o, in primul tur al alegerilor prezidentiale care a avut loc sambata, pe candidata unica proeuropeana a Partidului Actiune si Solidaritate (PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar (PPDA) si Partidului Liberal Democrat (PLDM), aceasta fiind urmata de liderul socialist Igor Dodon.

Pe locul trei in preferintele electoratului din Chisinau si din suburbiile sale se afla candidatul formatiunii politice ‘Partidul Nostru’, Dumitru Ciubasenko, acesta fiind urmat de Iurie Leanca si Mihai Ghimpu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: