Categories: news

Omul „sfinteste” locul. Cea mai URATA si murdara primarie din Romania este condusa de un PSD-ist. In schimb acesta are vila cu 11 camere

Primaria din comuna Prunisor, judetul Mehedinti, poate fi usor desemnata drept cea mai „urata” din Romania. Acest fapt il recunoaste chiar si primarul, Nandi Covlea de la PSD.

Angajatii Primariei nevoiti sa-si faca nevoile fiziologice intr-o hazna din spatele institutiei, extrem de murdara si fara strop de apa, informeaza Adevarul.

Dincolo de mizerie, WC-ul este un pericol pentru cei care ii trec pragul pentru ca tavanul se poate prabusi in orice moment. Seara, dupa ce se termina programul la primarie, toaleta  este utilizata si de clientii unei carciume din apropiere.

Primarul Nandi Covlea (PSD), care a obtinut in vara aceasta cel de-al patrulea mandat, accepta evidenta: „Eu recunosc ca este cea mai urata primarie si mereu dimineata cand ajung la primarie spun lucrul acesta: ‘Avem cea mai urata primarie’. Am ramas cu treaba asta, am facut proiecte cu drumuri, cu canalizare si alimentare cu apa, am considerat ca mai putem astepta, dar nu prea mai putem astepta“. Covlea mai spune ca are in vedere de mai multi ani construirea unui sediu nou, in centrul comunei, care are 15 sate apartinatoare si in jur de 2.000 de locuitori.

Edilul se plange ca n-a gasit fonduri. „A fost si ea mai curata (n.r. – toaleta), dar nu mai investim, ca vrem sa ne mutam. Acum am facut proiectul sa schimb si primaria, facem un sediu nou care sa respecte toate criteriilea astea, europene. Nu am prins nicio finantare, il vom face pe banii primariei“, adauga primarul Nandi Covlea.

Pe 3 iunie 2014, Covlea a fost ridicat de la vila sa din comuna si dus la sediul DIICOT Mehedinti pentru a fi audiat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2 milioane de euro. La inceputul anului 2015, a suferit un atac cerebral, fiind adus in stare grava la Spitalul Judetean de Urgente din Turnu Severin, unde a stat internat la terapie intensiva peste o luna de zile. Nandi Covlea, unul dintre primarii cu state vechi in PSD Mehedinti, detine in localitatea Prunisor un domeniu impresionant: o vila cu 11 camere, mai multe piscine si chiar o capela de rugaciuni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

42 de minute ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

O oră ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

19 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

19 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

19 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

10 ore ago