Opinia unuia dintre jurnalistii echilibrati: PSD a pregatit operatiunea anti-DNA pentru a-i permite lui Tudorel sa ceara demiterea lui Kovesi

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a intervenit in scandalul momentului! Jurnalistul a comentat la Digi24 reactiile politicienilor la scandalul DNA-Antena3-RTV.

El spune ca toate apelurile venite de la liderii PSD au un rost foarte simplu: pregatirea terenului – si a muntiei – pentru anuntul lui Tudorel Toader privind conducerea DNA. Asa se explica si lipsa de interes a ministrului Justitiei de a face o noua sesizare catre Inspectia Judiciara, spune jurnalistul.

„Operatiunea si-a atins scopul, va ramane (in gandul unor oameni) ideea ca „nu e in regula cu Kovesi, facea dosare, falsifica probe, s-o dea afara, ca prea am auzit multe”. Nu exista nicio proba. Dna Kovesi nu e eterna acolo, nu e de neinlocuit, dar nu poate fi data afara pe baza a nimic.

Vor fi insa destui cei care vor considera ca toata aceasta incercare propagandistica e suficienta ca dna Kovesi sa fie inlaturata.

Daca, mai mult ca sigur Tudorel Toader va anunta revocarea lui Kovesi si asta va exercita o presiune, si prin intermediul opiniei publice usor de convins prin televiziunile respective, va exercita o presiune asupra CSM si, in ultima instanta, asupra presedintelui Iohannis. Daca Iohannis va indrazni sa nu accepte revocarea dnei Kovesi, sa stie ca se face frate cu politia politica, cu statul paralel, cu antidemocratia si cu tot ce e mai rau in tara.”, a declarat jurnalistul la Digi 24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: