Opozitia, reactii dure la delirul lui Dragnea: „E clar, ori ii gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova/ Dictator nebun”

politica

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reactionat, duminica seara, la discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, la sedinta Consiliului National al partidului, afirmand ca acesta este ”paranoic” si ca locul sau este ”ori la Balaceanca ori la Rahova”. La randul sau, liderul PNL  afirma ca „am urmarit profund ingrijorat delirul unui dictator nebun capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa”.

”Paranoicul de la Gratia. Pe de o parte nonconflictuala Vasilica cere unitate in cele sase luni. Pe alta parte banditul de la Gratia vrea suspendarea presedintelui Iohannis. Drogati, bani de la Soros, colegi tradatori, sabotori printre functionari… E clar, ori ii gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El a postat si definitia bolii paranoia, citand din dictionarul limbii romane.

”PARANOIA s. f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifesta prin lipsa de logica in gandire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecutiei, prin halucinatii etc.; boala care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia. – DEX 2009”, a mai scris Tomac.

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, ca, prin discursul de la Consiliul National al PSD, Liviu Dragnea a dovada celei mai dure pozitii anti-europene, prin care a declarat practic razboi tuturor partenerilor Romaniei din cadrul Uniunii Europene si NATO.

„Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea si a tinut sa o demonstreze astazi intregii tari din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul in care acest personaj crede ca poate sa aseze intreg statul roman la cheremul sau, identificand cu insistenta intrega Romanie cu Partidul.Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a facut dovada celei mai dure pozitii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat razboi tuturor partenerilor Romaniei din cadrul Uniunii Europene si NATO”, a declarat Ludovic Orban intr-un comunicat de presa.

Liderul PNL a precizat ca Liviu Dragnea este capabil de orice ticalosie impotriva Romaniei doar pentru a-si servi propriul interes.

„Am urmarit profund ingrijorat delirul unui dictator nebun capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa. Acest individ a lansat atacuri impotriva tuturor institutiilor care nu se afla sub controlul sau politic printr-un urlet de disperare venit parca din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv si mai ticalos discurs antidemocratic si antieuropean de la aderarea Romaniei la UE.Liviu Dragnea este inamicul public numarul 1 al oricarui roman care iti doreste sa traiasca intr-o tara civilizata, bazata pe respectarea legii si pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire si ticalosie impotriva intereselor firesti ale Romaniei doar pentru a-si servi propriul interes.”, a complatat Ludovic Orban.

De altfel, Ludovic Orban a subliniat ca demersul de inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis a lui Liviu Dragnea este „o iluzie”.

„Atacul lansat la adresa presedintelui Klaus Iohannis, lipsit de ratiune si argument, este un semnal infiorator dat tuturor celor care privesc spre Romania. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea in cazul sefului statului este o iluzie, insa este un mesaj extrem de parsiv la adresa oricarui roman care are curajul sa i se opuna proiectului de dominatie al lui Liviu Dragnea”, a punctat liderul PNL.

In acest context, liderul PNL le cere celor din PSD-ALDE sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

„Fac un apel la responsabilitate catre toti cei care fac parte in acest moment din coalitia PSD-ALDE sa ia distanta in cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, caruia i-a fost intunecata ratiunea, este in propriul interes al celor care sunt astazi lideri ai PSD si ALDE. Fac un apel catre parlamentarii PSD si ALDE sa realizeze faptul ca tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota motiunea de cenzura ca unic instrument democratic si constitutional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea sa dea foc Romaniei.” a conchis Orban.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: