„Oprea i-a ordonat soferului, care alerga spre Gigina, sa intre in masina si sa mearga mai departe” – Noi dezvaluiri privind comportamentul fostului ministru

news

Carmen Gigina face dezvaluiri incredibile. Mama politistului Bogdan Gigina spune ca soferul masinii in care se afla Gabriel Oprea in momentul producerii accidentului in care a murit fiul sau a oprit imediat si a iesit din autoturism, dar „a fost intors si i s-a ordonat sa mearga mai departe”, scrie News.ro.

„Soferul domnului Oprea a oprit, ba chiar a iesit din masina sa alerge catre Bogdan, dar in secunda 2 a fost intors si i s-a ordonat sa mearga mai departe. Domnului Oprea nu i-a pasat ca in sosea moare un copil”, afirma Carmen Gigina, mama politistului Bogdan Gigina, ea raspunzand astfel unui comentariu pe pagina sa de Facebook.

In 20 octombrie 2015, politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei, a murit, la 28 de ani, in timp ce deschidea coloana lui Gabriel Oprea, agentul cazand cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala.

Presedintele Klaus Iohannis a avizat cererea DNA in cazul Gabriel Oprea. DNA poate incepe urmarirea penala fata de Gabriel Oprea, in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: