Oprisan incearca sa-l spele pe Dragnea, insa il ingroapa si mai tare. Afirma ca seful PSD s-a caciulit in fata „statului paralel”

politica

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a declarat vineri, referitor la fotografia publicata de Victor Ponta in care apar Laura Codruta Kovesi, George Maior, Liviu Dragnea si Gabriel Oprea stand la o masa, ca era vorba de un eveniment oficial din perioada in care Ponta era premier.

„Pe vremea aia Ponta era prim-ministru, Dragnea era ministrul Dezvoltarii. Acolo era un eveniment oficial. Era o intalnire oficiala in care s-au mai retras pe o canapea, sa bea o cafea si sa discute. Oamenii care participa in calitate de demnistari discuta despre vreme. Cred ca au discutat despre cum a primit domnul Maior distinctia de la ambasada Frantei”, a spus Marian Oprisan, citat de Mediafax.

Legat de vulnerabilitatile pe care le reprezinta problemele penale ale lui Liviu Dragnea, asa cum spun contestatarii din partid, Oprisan a afirmat: „In condamnarea la referendum, eu, Marian Oprisan, spun ca a fost o condamnare politica 100%. Eu, Marian Oprisan nu recunosc aceasta condamnare. Dosarul in care Dragnea a fost condamnat este un dosar eminament politic, iar condamnarea politica a fost data la ordinul sistemului”.

Intrebat daca vorbeste despre sistemul cu care Dragnea a stat la masa, Oprisan a completat:”Incerca si el sa le castige bunavointa la vremea respectiva, ca altfel il bagau in puscarie”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: