Oprisan nu se lasa dus de la ciolan. S-a inteles cu Ciolacu sa fie vicepresedinte al CJ Vrancea, in loc de senator

politica

Marcel Ciolacu nu vrea sa sa il vada pe Marian Oprisan pe lista de candidati a PSD Vrancea pentru Senat. Oprisan spera sa ajunga in Parlament dupa ce a pierdut alegerile pentru functia de presedinte al CJ Vrancea.

Oprisan a fost demis, zilele trecute, de Comitetul Politic National al PSD din fruntea organizatiei PSD Vrancea dupa ce a pierdut alegerile din judet. El si-a anuntat apoi intentia de a candida pentru un loc de senator, insa s-a lovit de opozitia hotarata a lui Marcel Ciolacu.

Ciolacu a preluat conducerea organizatiei PSD Vrancea dupa ce ceilalti lideri locali ai PSD au refuzat sa-i ia locul lui Oprisan, de teama represaliilor acestuia.

Oprisan a fost prezent, miercuri, la sediul central al PSD pentru a discuta cu Ciolacu, insa la final a iesit pe usa din spate pentru a nu da ochii cu presa, a relatat Digi24.

Pana la urma, Oprisan s-a inteles cu Ciolacu sa ocupe o functie de vicepresedinte al CJ Vrancea, avand in vedere ca PSD ca reusi sa controleze majoritatea in acest for.

Citeste si: „Oprisan si-a sapat singur groapa”. Daca nu-i cerea lui Dancila sa dea OUG in 2019, acum era din nou presedinte al CJ Vrancea

Mai mult despre:

Comentarii: