Oprisan, scarbit catre jurnalisti: „Prietena mea lucreaza la Aeroportul Otopeni, nu la ASF”

politica

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, a negat marti ca iubita sa lucreaza la ASF, sustinand ca ar fi de fapt angajata a Aeroportului Otopeni. El a sustinut ca nu il intereseaza cat castiga aceasta.

”Sunteti intr-o eroare, o sa va dezamagesc, prietena mea lucreaza la Aeroportul Otopeni, nu lucreaza la ASF”, le-a spus Oprisan, vadit enervat, jurnalistilor.

Intrebat cat castiga aceasta, presedintele PSD Vrancea a raspuns: „Habar nu am si nici nu ma intereseaza”

”Daca s-a facut conform legii, orice cetatean al tarii este liber sa se angajeze oriunde”, a mai spus Oprisan, iritat de intrebarile jurnalistilor.

Larisa Nadrag, iubita cu 13 ani mai tanara a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical in cariera, dupa ce vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a ajuns Gabriel Gradinescu, fost sef de banca in Focsani si apropiat de acelasi Marian Oprisan, la interventiile caruia a si fost numit la Autoritate, conform unor surse politice si din ASF.

Absolventa de jurnalism Nadrag se ocupa, astazi, de piata de capital din Romania, scriu jurnalistii de la economica.net.

Larisa Maria Nadrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprisan, asa cum a relatat presa locala din Vrancea, dar si presa centrala, este consilier al vicepresedintelui ASF, Gabriel Gradinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pietei bursiere.

Inainte de a ajunge in aceasta pozitie, unde potrivit surselor economica.net incaseaza pana la 20.000 de lei lunar, Nadrag era, conform Vrancea24.ro, doar o persoana studioasa din Focsani, absolventa de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timisoara si castigatoare de concursuri cu teme de securitate nationala si cultura securitatii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: