news

Oradea: Bataie intr-un fast food terminata prost pentru agresori. Victima i-a lasat lati pe scandalagii – Video

Un scandal pornit intr-un fast food din Oradea s-a terminat destul de prost pentru agresori, deoarece victima a ripostat, lasandu-i lati pe doi dintre batausi. Bataia a fost surprinsa de camerele de supraveghere din incinta. Politistii, chemati la fata locului, au deschis un dosar penal pentru loviri, potrivit Bihoreanul.

In inregistrare se vede intai un grup de cinci persoane, apoi cum in local apar inca doi clienti, iar unul dintre acestia este acostat de membrii primului grup.

Iata imaginile publicate de Bihoreanul:

Discutiile degenereaza in bataie, cel acostat riposteaza, mai ales ca, la un moment dat, unul dintre cei din gasca a scos din buzunar un briceag, pe care insa l-a scapat pe jos.

Barbatul este atacat de indivizi, dar reuseste sa scape de ei, lovindu-i cu putere. Doi dintre agresori cad la pamant, unul dintre ei ramanand inert.

Scandalul, care a durat doar cateva minute, s-a terminat in momentul in care victima batausilor a iesit din local, fara sa astept sosirea politistilor chemati de martori.

La fata locului, politistii l-au gasit numai pe unul dintre cei loviti, despre care sursele Bihoreanului spun ar face parte dintr-o banda de batausi din colonia de romi din localitatea Rontau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Bihor, Alina Farcuta, persoana agresata a declarat ca nu doreste sa formuleze plangere penala, insa politistii oradeni s-au sesizat din oficiu in cauza si au deschis un dosar penal, incepand cercetari pentru „loviri si alte violente”.

Ancheta e continuata de Biroul de Combatere a Infractiunilor contra Persoanei din cadrul Politiei Municipiului Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu
Tags: bataieoradea

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

3 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

O oră ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

4 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

7 ore ago