Oravita: Bebelus gasit mort la groapa de gunoi

news

Un bebelus a fost gasit fara suflare, luni seara, la groapa de gunoi din Oravita. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre o fetita. Barbatul care a gasit copilul intr-o punga, a sunat imediat la politie, informeaza Opinia Timisoarei.

„Politistii de la Politia Orasului Oravita au fost sesizati despre faptul ca la o haldina de gunoi din oras a fost gasit cadavrul unui bebelus, aruncat intr-un sac menajer.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul inspectoratului si Politiei Orasului Oravita, pentru efectuarea cercetarii la fata locului si stabilirii situatiei de fapt.

Cadavrul nou-nascutului a fost depus la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor decesului.

Momentan cercetarile sunt in curs de desfasurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita, in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt si de drept si dispunerii masurilor legale, care se impun”, transmit reprezentantii Politiei Caras Severin.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: