Orban a anunta ca Bucurestiul va scapa de Firea: „Cu siguranta va fi invinsa. Am facut sondaje”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban a anuntat ca partidul pe care il conduce a facut sondaje de opinie pentru a masura credibilitatea a cinci candidati pentru ca cel mai bun dintre ei sa candideze impotriva actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea. Orban se arata increzator ca PNL va da urmatorul primar al Bucurestiului.

Intrebat la TVR1, vineri seara, daca Gabriela Firea poate fi invinsa, Orban a spus: ”Cu siguranta. Gabi Firea va fi invinsa la Bucuresti. Va fi invinsa de un candidat care sa vina cu un proiect foarte serios pentru Bucuresti”.

Orban a vorbit si de sondajele de opinie facute de liberali pentru a masura increderea pentru cinci posibili candidati la Primaria Bucuresti.

”Cinci candidati posibili am masurat la Primaria Bucuresti (…) Eu sunt candidatul PNL pentru functia de prim ministru”, a spus Orban, fara sa dezvaluie numele celor cinci, mentioneaza news.ro.

In ceea ce priveste alegerile locale in tara si sugestia USR de a avea candidat comun, Orban a spus ca PNL face sondaje pe fiecare localitate in parte si va sustine candidatul dreptei politice care se situieaza cel mai bine in aceste sondaje.

”Noi facem o cercetare in fiecare localitate si in fiecare judet pentru ca avem doi – trei candidati pe care ii masuram, vrem sa vedem si care este agenda populatiei, care sunt prioritatile din perspectiva cetatenilor, care sunt cele mai importante teme care exista si ne desemnam candidatii de primari in baza acestei cercetari sociologice. Asta nu inseamna ca intr-o localitate X sa se vada ca este mai bine sa se mearga intr-o formula”, a declarat Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: