Orban anunta de ce l-a dat afara din PNL pe barbatul Oanei Stancu. Daniel Zamfir joaca de fapt in tabara PSD

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca la baza deciziei privind excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid au stat argumente „extrem de serioase”.

„Am luat decizia in Biroul Executiv de a-l exclude pe senatorul Daniel Zamfir din PNL. Va fi supusa validarii Consiliului National, la prima reuniune. Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a presedintelui si a Biroului Permanent al Sectorului 3. La baza primei decizii au stat argumente extrem de serioase. (…) Daniel Zamfir nu este depasit in materie de atacuri la adresa PNL de niciun reprezentant al PSD. Nu cred ca in PNL are loc o persoana care este sustinuta de PSD, initiaza proiecte de lege alaturi de consilieri ai primului ministru PSD si care este aplaudat la scena deschisa de PSD pentru diferite proiecte pe care le pune in dezbatere”, a explicat Orban, la Palatul Parlamentului, la finalul sedintei conducerii PNL.

El a motivat si decizia BEx in ceea ce priveste demiterea conducerii PNL Sector 3.

„In privinta Sectorul 3, stiti foarte bine ca Robert Negoita i-a trimis pe cetatenii romani, daca nu le convin taxele pe care le propune, sa se duca in Madagascar. Obiectivul nostru este ca noua conducere care va fi aleasa sa il trimita pe Robert Negoita in Madagascar, alaturi de prietenul si colegul lui de partid care si-a gasit un soi de azil in Madagascar, Radu Mazare. (…) Ne dorim sa declansam o ofensiva extrem de puternica impotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce in ce mai clar ca risipeste banul public, vine numai cu propuneri care sunt impotriva interesului cetatenilor, regulamentul de parcari, care a comis nenumarate ilegalitati”, a sustin Ludovic Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: