Orban cere ca soferul care a lovit un politist cu masina sa „suporte rigorile legii”. Tatal soferului ar lucra in Guvern

politica

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca indiferent cine este cetateanul care a lovit cu masina un politist, acesta trebuie sa suporte rigorile legii.

Precizarile au fost facute in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce premierul a fost intrebat daca este adevarat ca tatal soferului implicat in accident ar fi angajat al Guvernului.

„Acuma chiar nu cunosc fiecare angajat al Secretariatului General al Guvernului. Dar indiferent cine este acel cetatean care a lovit un politist, el trebuie sa suporte rigorile legii”, a replicat premierul.

Un politist a fost lovit violent, cu masina, de un sofer care a stationat neregulamentar in zona Garii de Nord, a anuntat Sindicatul Europol, sambata, pe Facebook.

„Politist lovit violent de un sofer. Un autoturism stationat neregulamentar in zona Garii de Nord din Bucuresti, pe modul ‘avarii’, a fost atentionat de un politist sa se puna in miscare. Soferul nu a ‘suportat’ critica si a devenit agresiv in exprimare. Iar in momentul in care politistul a coborat din autospeciala, pentru a-l legitima si a lua masurile legale, soferul a demarat in tromba lovindu-l violent pe colegul nostru”, a semnalat Europol.

Potrivit sursei citate, soferul a fost prins la cinci strazi distanta de locul faptei.

Europol a postat si un filmulet de la o camera de supraveghere cu momentul in care politistul este lovit de autoturismul care pleaca brusc.

Mai mult despre:

Comentarii: