politica

Orban, intrebat daca Florin Citu il mai asculta: „Normal, suntem colegi de partid, luam deciziile impreuna”

Ludovic Orban a fost intrebat daca premierul Florin Citu il mai asculta, avand in vedere ca intre ei este o competitie interna pentru sefia partidului, spunand ca da deoarece sunt colegi de partid si iau deciziile impreuna.

„Normal, suntem colegi de partid, Domnul Citu este premierul sustinut de Partidul National Liberal si luam deciziile impreuna pe baza de analize, pe baza de studii… Normal, comunicam si cooperam”, a afirmat Orban, sambata la Botosani, citat de news.ro.

El a mai fost intrebat si daca Florin Citu are mai multe resurse la dispozitie in competitia interna si daca acest lucru il avantajeaza.

„Sub nicio forma. Guvernul, premierul administreaza resurse publice, bani colectati din impozitele si taxele cetatenilor. Resursele publice, banii publici trebuie cheltuiti in baza legii, in baza programului de guvernare, a prioritatilor care sunt stabilite in programul de guvernare. Dezmint categoric orice fel de incercare de a se spune despre premierul Citu sau despre alti demnitari al PNL ca folosesc resurse publice in campania interna. Pentru ca nu este legal.

(…) Daca cineva incearca sa foloseasca orice decizie la nivel guvernamental intr-un scop partizan in competitia interna a PNL, o spun clar si limpede, incalca legea”, a explicat liderul liberalilor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

DNA, nevoita sa dezminta minciunile AUR: Nicusor Dan nu este urmarit penal. „Atragem atentia asupra echilibrului in discursul public”

DNA a dezmintit, vineri seara, afirmatiile candidatului AUR la Primaria Capitalei, MIhai Enache, conform caruia…

17 minute ago

Trei europeni au fost arestati in Iran la o „adunare satanista”. Toti cei 260 de oameni prezenti la petrecere au fost arestati

Fortele de securitate iraniene au arestat peste 260 de persoane, inclusiv trei cetateni europeni, la…

3 ore ago

Ciolos: „Daca chiar aveti curaj, haideti sa ne vedem la o dezbatere cu capii de lista la alegerile europarlamentare”

Europarlamentarul Dacian Ciolos afirma ca partidele, cu exceptia REPER, ''isi ascund'' candidatii la alegerile pentru…

3 ore ago

Un ucrainean care incerca sa fuga in Romania a fost impuscat in cap la granita. Ce pedeapsa risca granicerul

In Transcarpatia, un politist de frontiera a impuscat mortal un civil care incerca sa treaca…

5 ore ago