politica

Orban, reactie dura in cazul primarului PNL care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea: „Nu mai candideaza din partea PNL”

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca dezavueaza comportamentul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi. „E un comportament impotriva oricarei norme legale si de bun simt”, a afirmat Orban.

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, joi, in judetul Constanta, cum comenteaza actiunea primarului din Sangeorz Bai.

„Evident ca sunt impotriva, categoric impotriva oricarui comportament agresiv, cu atat mai mult fata de un minor si cu atat mai mult fata de un copoil. Dezavuez un astfel de comportament”, a afirmat Orban, citat de news.ro.

El a precizat ca Traian Ogagau a fost primar PNL, dar nu candideaza din partea PNL acum.

„E un comportament impotriva oricarei norme legale si de bun simt”, a adaugat Orban.

PNL Bistrita-Nasaud se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, anuntand ca acesta nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea partidului.

”Ca urmare a inregistrarii aparute in spatiul public, cu primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, PNL Bistrita-Nasaud precizeaza ca acesta nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea Partidului National Liberal. Ne delimitam categoric de acest tip de comportament si condamnam ferm orice act de violenta impotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat si pedepsit”, a transmis PNL Bistrita-Nasaud.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, a filmat momentul in care isi umileste fiica, pe care a pus-o sa se dezbrace si sa stea in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului, fetita fiind obligata sa repete ca va fi cuminte si ca nu isi va mai face parintii de ras.

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii (ANDPDCA) intervine in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi si cere sesizarea organelor de cercetare penala. De asemenea, Autoritatea cere presei sa nu promoveze aceste imagini. Si Politia s-a autosesizat in acest caz.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

3 ore ago

Un europarlamentar german a fost grav ranit intr-un „atac electoral” in Dresda. Alianta pentru Germania (AfD), de extrema-dreapta, principala suspecta

Unul dintre principalii candidati socialisti, din Germania, pentru alegerile europarlamentare din iunie, Matthias Ecke, a…

3 ore ago

Rusia i-a „dat in urmarire” pe Volodimir Zelenski si Petro Porosenko. Pe lista urmaritilor se afla si prim-ministrul estonian Kaja Kallas

Pe pagina ministerul Afacerilor Interne din Rusia a aparut un document in care este mentionat…

3 ore ago

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

3 ore ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

5 ore ago