politica

Orban sugereaza ca Bode apartine „serviciilor”: „Are disciplina in sange. Generalul Ciuca nu are decat un sef, nu s-ar fi pozitionat pro-Citu daca nu i-ar fi dat voie presedintele”

Fostul presedinte al PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat si duminica seara pe Klaus Iohannis de interventie abrupta in alegerile din PNL si a exemplificat cu cazurile lui Nicolae Ciuca si Lucian Bode.

„Sunt oameni care nu s-ar fi pozitionat pro-Citu fara acordul lui Iohannis. Ma uit la generalul Ciuca, care n-are decat un sef. Cu siguranta nu s-ar fi pozitionat pro-Citu daca nu i-ar fi dat voie presedintele. Sau alt om care are disciplina in sange, domnul Bode. Care nici el nu s-ar fi pozitionat pro-Citu. Eu de multe ori am zis ca recrutarea in echipa necastigatoare e posibil sa se fi facut cu arcanul, nu cu consimtamant.

(…) Sunt pozitionari pro-Citu din partea unor oameni care niciodata nu au dat doua parale pe Citu. A fost un teatru al absurdului sa vezi niste oameni care spun ca sustin o solutie buna, cand e evident ca este un drum spre prapastie, spre prabusire, cum au ajuns ei sa sustina asa ceva?”, a declarat Orban la Realitatea Plus.

„Sunt oameni care au o parere foarte proasta despre Citu, de la Bogdan Hutuca, la Robert Thuma sau Iulian Dumitrescu, deci oameni care au o parere execrabila despre Citu, nu au avut niciun fel de relatie, iar ei au sfarsit prin a-l sprijini pe Citu. A fost o pozitionare nefireasca, in totala contradictie cu atitudinea lor”, a completat Orban.

Fostul lider al PNL a declarat ca, de la 1 ianuarie, nu il mai recunoaste deloc pe Klaus Iohannis.

„Eu va marturisesc ca dupa 1 ianuarie eu nu mai inteleg nimic din tot ce a facut Iohannis. Nu mai inteleg nimic. De multe ori am impresia ca parca a fost inlocuit cu o sosie. Deci nu pot sa-l recunosc fata de perioada in care am colaborat si am facut multe lucruri bune. Mi se pare ca a pierdut complet orice legatura cu realitatea, asta e parerea mea”, a mai spus Orban.

Conform CV-ului oficial, Bode a absolvit un curs de nivel inalt “Securitate si buna guvernare”- Colegiul National de Aparare “Carol I”. El eset de profesie inginer.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Tentativa de lovitura de stat in Congo. Armata: „Actiunea a fost inabusita in fasa”

Armata congoleza afirma ca a "dejucat o lovitura de stat" duminica dimineata devreme si a…

3 minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

2 ore ago

Catalin Drula: „Trebuie sa avem un program national de oprit mafia. In toata tara avem metode mafiote de a lucra”

Presedintele USR Catalin Drula a declarat ca in toata tara "PSD si PNL au cuplat…

28 de minute ago

Cheltuielile militare ajuta la cresterea economica a Rusiei. Crestere de 5,4% in primul trimestru al anului 2024

Economia Rusiei a crescut cu 5,4% in primul trimestru al anului 2024, arata statisticile oficiale…

O oră ago

Primarul Brasovului: „Romania se afla la un moment de rascruce. Nu trebuie sa lasam acest partid comasat sa puna un pumn in gura democratiei din Romania”

Primarul Brasovului Allen Coliban considera ca tara noastra se afla la un moment de rascruce,…

25 de minute ago