politica

Orban vine cu „dovada” ca Dragnea a premeditat incidentele violente din Piata Victoriei: „Cu doar o zi inaintea agresiunilor comise de Jandarmerie, a anuntat ca fortele de ordine sunt pregatite”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca „dovada” premeditarii violentelor din Piata Victoriei se gaseste chair intr-un interviu oferit de Liviu Dragnea cu o zi inainte de mitingul Diasporei.

„Gravele violente din Piata Victoriei nu pot comporta o justificare, nu exista asa ceva, in pofida tuturor minciunilor lansate de propaganda mediatica a PSD-ALDE. Acum, Dragnea sta pitit si tace. Daca va amintiti, Liviu Dragnea a vorbit cu zi inaintea mitingului, cand s-a referit in mod explicit la posibilitatea declansarii unor violente in Piata Victoriei si apoi a anuntat ca fortele de ordine sunt pregatite. Cat de pregatiti erau cu adevarat jandarmii, romanii pasnici au simtit-o pe propria lor piele, cu varf si indesat. Interviul acordat de Liviu Dragnea cu doar o zi inaintea agresiunilor comise de Jandarmerie arata premeditarea incidentelor”, a spus Orban intr-un interviu pentru psnews.ro.

El a cerut procurorilor sa mearga cu ancheta „pana sus”.

„Prefectul Speranta Cliseru este personajul care si-a asumat, prin semnatura, interventia violenta din Piata Victoriei. Aparent, dansa este responsabila, insa ancheta procurorilor trebuie sa merga mult, mult mai sus. Este clar ca decizia dispersarii Pietei Victoria a venit de la varful puterii, chiar de la Liviu Dragnea, iar ministrul Internelor, Carmen Dan, a indeplinit o directiva care, la final, a ajuns sub penita Sperantei Cliseru. Repet: ancheta trebuie sa merga pana la varf pentru a-i depista pe toti responsabilii politici ai macelului din 10 august!”, a mai spus Orban.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Rusia, atacuri masive in zona Avdiivka. Ucrainenii spun ca scopul acestora este sa „paralizeze livrarile incarcaturilor militare”

Nu mai putin de 59 de atacuri inamice au respns fortele de aparare ucrainene, sambata,…

8 minute ago

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

18 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

18 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

18 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

18 ore ago