OUG Toader. Dragnea il jigneste pe Iohannis dupa sedinta CEX: „Ce pot sa comentez la o asemenea prostie marca Iohannis?” – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie jignitoare la adresa lui Iohannis cand a fost solicitat sa comenteze reactia presedintelui fata de adoptarea OUG pe justitie. El a sustinut ca nu a stiut de aceasta ordonanta, dar „am citit-o”.

Iohannis a transmis, marti seara, ca „Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie”.

„Ce pot sa comentez la o asemenea prostie marca Iohannis. Ce legatura are ordonanta aceea cu mine?”, a replicat Dragnea nervos.

Intrebat despre solicitarea Sectiei speciale, ca dosarul sau de la DNA sa fie preluat de aceasta structura condusa de Adina Florea, Dragnea a raspuns batjocoritor: „Nu lucrez la sectia respectiva”.

In continuare, el a laudat ordonanta de urgenta pe justitie: „Eu cred ca este in regula aceasta ordonanta si era necesara”.

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, marti seara, fata de noua ordonanta pe justitie adoptata de Guvernul Dancila.

„PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor. Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie.

Si romanii, si liderii europeni stiu ca nu exista nicio alta justificare pentru obsesia de a slabi pana la ineficienta justitia din Romania, in afara de interesele personale. Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei”, arata Klaus Iohannis intr-un mesaj postat pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: