life

Pachete de 1 milion de dolari pentru Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas 2023 (P)

Las Vegas este un oras mereu asociat cu distractia la cel mai inalt nivel, cu experiente spectaculoase, memorabile, inclusiv din zona divertismentului din categoria de lux. Hotelurile si toate celelalte locatii pentru turistii care vin in Las Vegas se intrec in a oferi publicului fel de fel de facilitati.

„Ceea ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas” descrie perfect modul diferit in care decurge viata in Las Vegas, unde oamenii vin pentru a evada din rutina si pentru a trai in mod cu totul diferit decat o fac in mod obisnuit.

Desigur, exista si persoane cu posibilitati financiare foarte ridicate, care traiesc mereu in stil mare, iar pentru acestia Las Vegas pregateste adesea pachete de servicii de lux cu totul exclusiviste, la costuri fabuloase.

Este si cazul celor de la Wynn Las Vegas, un celebru hotel-cazinou luxos amenajat intr-o cladire curbata emblematica de pe Las Vegas Strip. Reprezentantii acestui hotel au anuntat lansarea unui pachet la pret de 1 milion de dolari, destinat celor ce vor sa aiba o experienta unica atunci cand vin in Las Vegas cu ocazia cursei de Formula 1 programata in 2023 in oras.

Marele Premiu de Formula 1 revine in Las Vegas

In 2023, dupa o absenta de 41 de ani, Las Vegas revine in calendarul de Formula 1. Cursa se va desfasura noaptea, pe 18 noiembrie 2023. Despre Marele Premiu de Formula 1 Heineken Silver Las Vegas 2023 se spune ca ar fi cea mai impresionanta si cea mai scumpa cursa din sezon, luand in considerare audientele si toate implicatiile de ordin financiar si organizatoric.

“Cursa va avea loc noaptea, intr-o sambata din noiembrie, pe celebrul bulevard Las Vegas Strip, trecand prin fata unora dintre cele mai legendare locatii, hoteluri si cazinouri din lume”, au explicat oficialii Formula 1. “Este un moment incredibil pentru Formula 1, care demonstreaza atractivitatea si cresterea uriasa a sportului nostru, cu o a treia cursa in Statele Unite ale Americii. Las Vegas este o destinatie cunoscuta in intreaga lume pentru entuziasm, ospitalitate, emotii si, desigur, faimosul Strip”, a declarat Stefano Domenicali, managerul Formulei 1.

Sezonul de F1 2023 este in plina desfasurare, insa, desi nu au trecut prea multa vreme de la start, zarurile par deja aruncate. Max Verstappen conduce detasat in top favoriti F1 2023, cu o cota de doar 1.10 pentru un nou titlu de campion mondial. Urmatorii pretendenti la trofeu sunt Sergio Perez – cota 17.00, Fernando Alonso – cota 21.00 si Lewis Hamilton – cota 23.00.

Las Vegas, un loc unic pentru distractie la cel mai inalt nivel

Capitala mondiala a jocurilor de noroc, Las Vegas ofera distractie non stop. Acum, divertismentul din Las Vegas are parte de un supliment deosebit, unic in ultimele 4 decenii: o cursa de Formula 1, in oras. In cinstea acestui eveniment important, pentru „doar” 1 milion USD, Wynn Las Vegas (in parteneriat cu Formula 1) ofera doritorilor un super pachet cu avantaje exclusiviste. Fiecare pachet de acest fel include, pentru un grup de sase persoane (cumparatorul si 5 prieteni ai sai) acces la o colectie de evenimente oficiale F1 care nu sunt disponibile in alta parte.

Experienta de lux se va consuma in 3 zile, intre 16 si 18 noiembrie 2023, adica exact in zilele in care Formula 1 este in Las Vegas. In pachet se ofera acces la toate evenimentele aferente cursei in sine, acces complet la cele mai multe spatii VIP de-a lungul pistei pe care vor alerga mono-posturile de F1, cum ar fi clubul ultra-exclusiv Wynn Grid situat in Paddock Club. Sunt pregatite multe surprize, totul fiind la cel mai inalt nivel.

Reprezentantii Wynn Las Vegas au inclus in pachetul de servicii de 1 milion de dolari un sejur de patru nopti intr-un duplex Encore cu trei dormitoare. Nu lipsesc serviciul de majordom 24 de ore pe zi, micul dejun zilnic sau articolul de bun venit elaborat, inclusiv un Jeroboam de Dom Perignon si o selectie de caviar, impreuna cu alte facilitati personalizate in fiecare camera. De asemenea, oaspetii vor primi acces VIP exclusiv la evenimentele din saptamana cursei, inclusiv vizionarea Covorului Rosu si petrecerea de lansare la ceremoniile de deschidere.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

3 ore ago

Julian Assange castiga dreptul de a face recurs impotriva extradarii

Julian Assange a castigat o victorie importanta in lupta sa juridica impotriva incercarilor SUA de…

4 ore ago

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi ar putea declansa cursa curse pentru succesiunea lui Khamenei

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident de elicopter bulverseaza planurile celor din linia dura…

4 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

2 ore ago