Paleologu nu mai suporta Antena 3: „Venin moral si intelectual, nu au ce cauta aici”

news

Theodor Paleologu reactioneaza dur dupa ce a fost atacat intr-un articol din Jurnalul, ziar din trustul Intact, pentru ca le solicita bani celor care doresc sa discute online cu el pe teme filosofice.

„Bucuria discutiei filozofice nu este gratuita. O discutie online cu Theodor Paleologu, programata in ciclul „Gimnastica filozofica de dimineata” are pretul afisat de 300 de lei, cu tva inclus. Accesul se face pe o platforma online dupa ce se achita taxa de participare. Ciclul de discutii incepe pe 28 aprilie si cuprinde sase intalniri cu maestrul. Paleologu dezvolta la ora 8.30 o tema pentru 20 de minute, urmata de alte 20 de minute in care participantii dezbat liber subiectul. Cursul are in total 240 de minute, conform programului difuzat de filozoful -politician. Pentru taxa de 300 lei, pretul pe minut perceput este deci de 1,25 lei. Nu doar tacerea e de aur, ci si vorba!”, a scris Jurnalul.

Replica lui Paleologu este usturatoare.

„Ce nu spune jurnalul.antena3.ro este ca antenistii, odata depistati, pot primi banii inapoi in schimbul promisiunii de a nu se mai insinua intr-un grup in care n-au ce cauta.

E drept ca gimnastica filozofica practicata cu asiduitate poate transforma pina si un antenist intr-un om decent, bun si inteligent. Dar pentru asta trebuie sa renunte la adictia creata de veninul moral si intelectual al Antenei 3”, a scris Paleologu pe Facebook.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: