Pana si sociologul PSD confirma ca Liviu Dragnea s-a prabusit in sondaje. La ce scor a ajuns liderul PSD

politica

Sociologul Marius Pieleanu a anuntat, vineri, la Antena 3 ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a scazut dramatic in sondajele de opinie.

Pieleanu sustine ca principalul motiv al scaderii increderii romanilor in Liviu Dragnea este „brambureala cu legile justitiei”.

„Liviu Dragnea trebuie sa revina la cel din zilele imediat urmatoare castigarii alegerilor. El este principalul motor al PSD, principala linie de atac si de imagine si nu in ultima instanta principalul comunicator. In calitatea pe care am mentionat-o ultima, cred ca ar fi mai bine si pentru dansul, si pentru partid daca ne-ar spune totusi, mult mai transparent, ce vrea sa faca. Toata brambureala cu legile justitiei nu ii face bine. Liviu Dragnea a plecat de la un procent de 45% incredere multa si foarte multa in zilele imediat urmatoare alegerilor, iar astazi cand vorbim este undeva la 27%.

Nu este dramatic, poate recupera, poate reveni motorul partidului daca macar pentru un timp scurt si mediu de timp transmite electoratului propriu liniile directoare de program de guvernare. Tot vorbim de justitie. Va reamintesc ca principalul punct prin care PSD a obtinut peste trei milioane de voturi, ma refer la capitolul justitie, este legea raspunderii magistratilor. De ce nu incepe Liviu Dragnea cu acest proiect in a-l dezbate public? A fost votat de romani. De ce incepem cu lucruri care nu sunt principalele teme in agenda publica a populatiei?”, a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: