Pandele vrea sa castige primaria Voluntari cu Braul Sfant al Maicii Domnului

politica

De Pasti, locuitorii din Voluntari se obisnuisera sa primeasca de la primarul Florentin Pandele cate un „pachet cu alimente de baza”.

Din pacate pentru ei, voluntarenii, asa cum bine ii numeste primarul pe concitadinii sai, vor primi pachetele respective dupa alegerile locale pentru a nu se considera ca Pandele umbla cu mita electorala. Facand o paranteza, tot mita electorala ar putea fi considerata, numai ca livrata ulterior.

Conform Digi 24, care a primit o scrisoare de la un telespectator, scrisa de sotul Gabrielei Firea si trimisa tuturor locuitorilor micului oras din Ilfov „(…) domnul primar Pandele Florentin Costel, impreuna cu membrii Consiliului Local, a hotarat ca pachetul sa fie acordat dupa alegerile locale din data de 05 iunie 2016”.

Florentin Pandele candideaza ca independent pentru un al cincilea mandat la primaria Voluntari.

Intr-o alta scrisoare adresata locuitorilor din Voluntari, Pandele le aduce aminte acestora ca in perioada 13-15 mai in oras va fi adus Sfantul Brau al Maicii Domnului din Grecia.

„Orasul nostru, ocrotit de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va gazdui cel mai important eveniment spiritual din tara, din ultima perioada. Va fi loc de pelerinaj, ceea ce ne va oferi, o data in plus, statutul de oras cu oameni credinciosi, iubitori de Dumnezeu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: