Panica in PSD. Consilierul care a distribuit facatura murdara din Voluntari isi cere scuze: „Nu am avut intentia sa aduc jigniri sau sa ofensez vreun grup de persoane”

politica

Consilierul local PSD Cristinel Iliescu, care a distribuit pe Facebook filmuletul cu falsi membri ai USR, imbracati obscen si cu peruci feminine, impartind pliante in huiduielile unor locuitori din Voluntari si-a sters inregistrarea si anunta ca „imi cer scuze tuturor persoanelor pe care le-am jignit sau carora le-am provocat neplaceri prin aceasta postare”. Filmul a fost distribuit, de pe contul sau, de peste 1.300 de activisti PSD in numeroase grupuri de Facebook.

„In urma postarii mele de aseara, prin care am distribuit un video clip primit pe o retea de socializare, fac urmatoarele precizari:

Nu am avut intentia sa aduc jigniri sau sa ofensez vreun grup de persoane prin mesajul distribuit. Condamn, la randul meu, orice manifestare de acest fel in spatiul public. Imi asum calitatea de consilier local, functie pe care o ocup de 20 de ani si careia i-am facut cinste in toate mandatele mele.

Imi cer scuze tuturor persoanelor pe care le-am jignit sau carora le-am provocat neplaceri prin aceasta postare. Nu aceasta a fost intentia mea.

Precizez ca nici organizatia PSD sector 2 si nici colegii mei candidati pe lista PSD sector 2 nu au nicio implicare, nu le-am adus la cunostinta intentiile mele si nici nu m-am consultat cu un alt membru al organizatiei.

Colegii mei din PSD sector 2 sunt oameni onesti, care respecta toti cetatenii si care sunt parte activa a comunitatii sectorului 2”, a anuntat Cristinel Iliescu pe Facebook.

El a eliminat de pe fotografia sa de profil bannerul in care anunta ca il sustine pe candidatul PSD la Primaria Sector 2, Dan Cristian Popescu.

 

Cristinel Iliescu este vechi membru PSD si sustinator al lui Liviu Dragnea, fiind prezent si la infatisarile pe care fostul stapan al PSD le-a avut la ICCJ.

Alianta USR PLUS a cerut, vineri, institutiilor statului sa se sesizeze in legatura cu filmarile in care un grup de indivizi imbracati obscen si cu tricouri false cu USR incearca sa starneasca ura populatiei. Inscenarea a avut loc in Voluntari, oras condus de Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

„Alianta USR PLUS condamna campania murdara a PSD si cere institutiilor statului sa se sesizeze! Alianta USR PLUS condamna inscenarea murdara realizata de PSD, care promoveaza pe retelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate in reprezentanti ai minoritatilor sexuale si imbracate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale in Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar actiunea este realizata in mod deliberat pentru a induce in eroare alegatorii. Alianta USR PLUS solicita institutiilor statului sa se sesizeze.

PSD face ce stie el mai bine de 30 de ani: sa minta, sa fure si sa incite la ura. Clipurile video sunt promovate in mod coordonat pe retelele de socializare de membri si simpatizanti ai PSD, inclusiv de catre candidati si consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier in cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoana apropiata de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, anunta USR.

Filmari in care un grup de persoane cu peruci si imbracate obscen, dar purtand tricouri cu USR, este huiduit cu furie sunt distribuite masiv pe Facebook de catre sustinatori ai candidatilor PSD.

Grupul incearca sa imparta pliante in timp ce este huiduit de zeci de oameni intr-un cartier din Voluntari, langa Bucuresti: „Golanilor! Homosexualilor! Plecati de aici”. Inregistrarea a fost distribuita pe Facebook de Cristinel Iliescu, consilier PSD in Sectorul 2, si de alti sustinatori ai candidatilor PSD din Capitala.

Membrii grupului poarta masti si ochelari de soare, desi este aproape noapte, pentru a fi cat mai greu de recunoscut.

Mai mult despre: ,

Comentarii: