Panica in PSD, Dragnea o banuieste pe Gabriela Firea de tradare. Speriata, Firea a postat un mesaj aproape de miezul noptii in care neaga tot

politica

Gabriela Firea a post, joi noapte, pe Facebook un „autodenunt politic” in care neaga ca a participat la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea, desi s-a aflat in acelasi restaurant in care avea loc evenimentul. Se pare ca Liviu Dragnea considera ca la acest eveniment s-a stabilit, impreuna cu Victor Ponta, strategia de racolare a parlamentarilor PSD pentru a forta demiterea lui Dancila prin motiune de cenzura.

„Auto-denunt politic : duminica, 13 mai, am fost la restaurantul ‘Doi Cocosi’, impreuna cu sotul, mama, cumnata si cei doi copii mici – Zian si David. Ne-am salutat civilizat cu mai multe persoane care participau la un botez, printre care si cativa politicieni. Am luat masa intr-un salon mic, separat de petrecere. De aici, si pana la comentariile din ultimele zile, pe surse, potrivit carora as fi fost martora unui eveniment, in cadrul caruia s-au pus bazele racolarilor actuale din PSD, este o distanta ca de la Pamant la Luna. Detest tradarea si nu pot empatiza cu cei care isi gasesc justificari pentru tradare. Si tacita, si invaluita in metafore, tradarea tot tradare este. Sunt si voi fi alaturi de familia mea politica – o mica Romanie. Sunt si voi fi dornica sa contribui la un pic mai bine pentru fiecare roman in parte. Nu vad nicio scuza pentru cei care cauta sa scoata profit personal din momentele dificile ale altora. Asa s-a nascut sintagma ‘a calca pe cadavre’. Constat ca, in politica, a avea caracter e sinonim cu a fi slab de inger. Merg, cu orice risc, pe aceasta varianta a demnitatii si a condamnarii oricaror jocuri tenebroase. ‘Destinul conduce jumatate din viata fiecarui om. Cealalta jumatate o conduce caracterul’ (Alfred de Vigny)”, a scris Firea pe Facebook.

Dragnea este in razboi deschis cu Gabriel Oprea, pe care il acuza ca lucreaza pentru „statul paralel”.

Victor Ponta a dezvaluit, joi, ca Gabriela Firea impreuna cu inca 20-30 de parlamentari PSD au participat la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea.

„Vreau sa confirm ce spune Antena 3 – am avut o intalnire ‘de taina’ alaturi de alti 200 de invitati la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea!

Am si martori seriosi care au fost prezenti la aceasta intalnire ‘de taina’ si va pot confirma ‘complotul anti PSD’: doamna Primar General Gabriela Firea cu familia si inca 20-30 de parlamentari fosti colegi din PSD! Conspiratie mare – recunosc!!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: