Panica in PSD dupa gasirea valizei Dragnea-TelDrum. Vasilescu mareste iar salariile la televizor: „Adaugam si sporuri”

politica

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, una dintre cele mai fidele subordonate ale lui Liviu Dragnea, a aparut din nou duminica seara la Antena 3 pentru a anunta noi mariri de salarii. PSD se foloseste de tama cresterii salariilor sau a pensiilor de fiecare data cand trece printr-o criza de imagine.

La mai putin de 24 de ore de la anuntul Rise Project privind gasirea unei valize burdusita cu documente si inregistrari compromitatoare pentru Liviu Dragnea, Olguta Vasilescu s-a infiintat la Antena 3 pentru a promite din nou cresteri de salarii. „Adaugam si sporuri”, a plusat ministrul Muncii.

Si inainte cu o zi de mitingul din 10 august, Olguta Vasilescu a aparut la principalele televiziuni de propaganda ale PSD, Antena 3 si RTV, pentru a anunta mariri de salarii.

Rise Project a anuntat ca va incepe sa publice, de saptamana viitoare, o serie de articole bazate pe mii de documente financiare, inregistrari, poze despre Tel Drum, dar si aspecte personale despre membrii si partenerii corporatiei, generic grupate sub numele #Teleormanleaks.

Potrivit RISE Project, valiza ar contine, printre altele, un hard negru in care a fost salvat tot continutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, pe care s-ar afla 14.800 de foto si video de la evenimentele companiei cu personajele gruparii si standardul lor de viata, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discutii. De asemenea, in valiza se mai afla o tableta Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a apartinut directorului general Tel Drum, Petre Pitis, care contine peste 1.000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, intamplari din firma si momente de familie si agenda cu 980 de numere de telefon stranse in ultimii ani: „Basescu”, „Hrebe”, „Dancila”, „Banicioiu”, „Pieleanu” etc. Unul se remarca, scris cu pauza intre majuscule: „L I V I U”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: