Paranghelie cu lideri ai PSD si PMP dansand impreuna si pe mese: „In timpul meu liber nu pot fi tras la raspundere pentru ceea ce fac” – Video

news

Mai multi functionari din Consiliul Judetean Caras-Severin, inclusiv unii cu functii de conducere, apar intr-un videoclip postat pe Internet de publicatia Express de Banat.

Filmul ar fi fost realizat intr-un restaurant din Baile Herculane. Dintre persoanele care apar in imagini, unele danseaza pe mese.

Petrecerea ar fi fost organizata cu priejul cursului de instruire anuala pe probleme de administratie publica locala adresata primarilor, secretarilor si contabililor din judet, acesta fiind un curs platit din bani publici.

Jurnalistii din Caras sustin ca printre persoanele care se distreaza la aceasta petrecere se numara presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu PSD), vicepresedintele CJ Ionut Popovici (PMP) si directoarea economica Gina Pavel.

„Nu era in timpul serviciului. Acolo a fost o masa la care au fost invitati nu numai cei din Consiliul Judetean, au fost invitati primarii din judet, secretarii, contabilii s.a.m.d., pana la un moment dat, cand s-a facut instruirea. Asta a fost un eveniment pentru socializare, pentru a ne cunoaste mai bine, habar n-am. In timpul meu liber nu cred ca pot fi tras la raspundere pentru ceea ce fac, chiar daca sunt persoana publica”, a declarat Ionut Popovici pentru Express de Banat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: